Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A gasztronómia szerelmeseinek kedveznek Nyíregyházán

| 2023. 08. 07. | 20:01:00
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!
A gasztronómia szerelmeseinek kedveznek Nyíregyházán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A gasztronómia szerelmeseinek kedvez a Nyíregyházi Turisztikai Iroda következő workshopja, ahol igazi tanyasi környezetben ismerhetik meg a sajtkészítés művészetét, miközben a bokortanyák világába is betekintést nyerhetnek.

A nyíregyházi workshop fókuszában ezúttal a Marsalkó Családi Gazdaság áll, ahol a látogatók testközelből ismerkedhetnek meg a vidéki életformával és a tanyán élő lovakkal, tehenekkel. Az esemény során bepillantást nyerhetnek az ínycsiklandó gomolya sajt előállításának rejtelmeibe és aktívan részt vehetnek az elkészítési folyamatban, megízlelhetik a helyben készült sajtokat, és a frissen termett szőlőt.

„A workshop remek alkalmat kínál, hogy az érdeklődők próbára tegyék tehetségüket a sajtkészítésben, az általuk készített sajtot pedig hazavihetik, így otthonra is marad majd kóstoló” - mondta Furkóné Szabó Marianna, a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője.

A workshopra 2023. augusztus 11-én, 14 órától várja a város lakóit és látogatóit a Marsalkó Családi Gazdaság. Megközelítés: Nyíregyháza, Simai úton haladva az 50-es kilométert jelző tábla után balra.

A részvétel ingyenes, azonban a korlátozott helyek miatt előzetes regisztrációhoz kötött!

Hirdetés
Hirdetés