Hirdetés

Ami egyetlen nő szekrényéből sem hiányozhat: a cat suit!

Szabolcsihír | 2024. 04. 25. | 13:41:50
XXX
Ami egyetlen nő szekrényéből sem hiányozhat: a cat suit!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Elsőre talán mindenkinek a Macskanő jelmeze ugrik be, ami nem is áll olyan távol az igazságtól, hiszen a cat suit eredeti jelentésében a latexből, bőrből készült ruhadarab is szerepel, míg a mai értelemben leggyakrabban a harsinyaanyagra értendő a cat suit kifejezés.

Így aztán nem csoda, ha mindenféle necc- és csipkecsoda kerül a szemünk elé, amint az Erotikashow.hu cicaruháinak, harisnyaoverálljainak az oldalára kattintunk. Persze könnyen felmerülhet kérdésként, hogy mit keresünk mi ott, de őszintén szólva úgy gondoljuk, hogy valóban minden nőnek kell, hogy legyen legalább egy ilyen csábító és vadító ruhadarab a ruhásszekrénye mélyén, hogy aztán adandó alkalommal magára öltse azt!

Mikor kerüljön elő ez a szexi ruhadarab?

Természetesen nem színházba induláskor ajánlott felvenni ezt a különleges darabot, még csak nem is utcai viseletként tanácsos hordani. Sokkal inkább a hálószobában van a helye, méghozzá akkor, amikor már a puszta látványoddal az egekig akarod felkorbácsolni a párodban a vágyat.

Amikor valami különleges alkalom van: névnap, születésnap, esetleg évforduló, amikor is nem szeretnéd, hogy minden ugyanúgy történjen, mint a legszürkébb hétköznapok bármelyikén.

Ehhez a törekvéshez tökéletesen ideális darab a cicaruha, amelyet akár fekete, akár pirosas-bordós színekben is megtalálsz. Anyagukat tekintve a harisnyák anyaga köszön vissza, amikor ebben a kategóriában nézelődünk. Az, hogy végül melyik darab kerül bele a virtuális kosarunkba, már csak az ízlésünkön múlik, valamint azon, hogy melyik testrészünket szeretjük a legjobban, melyiket szeretnénk kiemelni.

Még hogy a harisnya unalmas!

Lehet, hogy a klasszikus harisnyákban nem sok izgalmas dolog van, azonban a testharisnya teljesen más lapra tartozik. Itt ugyanis nincs egyetlen sima, unalmas darab sem.

Akad olyan, amelyik szabadon hagyja a vállat vagy épp a mellet, akad, amelyik inkább egy kicsit ugyan elrejti a ciciket, a bimbókat fedő vékony anyag ellenben csak odavonzza a tekinteteket.

Az, hogy mennyire átlátszó, mennyire fedő az anyag, szintén bevállalósság kérdése. Arra biztatunk mindenkit, hogy csak olyan szerelésbe bújjon, amiben komfortosan érzi magát, amitől úgy érzi, csábító istennővé változott. Ha feszengés a cat suit viselet eredménye, akkor inkább vegyük le, és koncentráljunk magára az aktusra.

Egy méretben kapható!

A cat suit harisnyaanyaga roppant nyúlékony, így aztán az, hogy egy méretben kapható, nem kell, hogy lelombozzon bárkit is, ugyanis az S-es mérettől egészen az XL-es méretig bezárólag minden méretű és testalkatú hölgyre ideális lesz ez a vágyfokozó szexi ruha.

Ebből is látszik, hogy nem létezik olyan nő, akinek ez az erotikus jelmez ne állna jól: akár a nagyon vékony lányokat, akár a testesebb, kerekebb idomokkal rendelkező nőket vesszük alapul.

Ha megjött a kedvünk a viseléséhez, vagy férfiúi minőségben olvastuk el ezt a cikket, és el tudnánk képzelni ilyen szettet álmaink nőjén is, akkor irány az Erotikashow.hu webshopja!

Hirdetés
Hirdetés