Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Erre a meccsre 3,5 millió forintért árulták a jegyeket, és elkapkodták!

| 2024. 02. 11. | 09:07:56
Magyarországon is láthatjuk Amerika legnagyobb show-ját.
Erre a meccsre 3,5 millió forintért árulták a jegyeket, és elkapkodták!
Las Vegas történelmet ír (Fotó: nfl.com)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Sin City, vagyis Las Vegas rendezi - magyar idő szerint február 12-én hajnalban - az amerikaifutball legnagyobb eseményét, az 58. Super Bowlt. Minden eddiginél nagyobb show-t ígérnek ott, ahol egyébként is csak szinte ebből áll az élet, és ahol mindent túlzásba visznek.

Mint mindig, most is csak találgatnak, hogy félidei show-nak kik lesznek a fellépői. Usher és Tiësto nevét közölték, de minden bizonnyal okoznak majd meglepetést a szervezők.

A CNN szerint több mint 300 ezer ember látogatott ezen a hét végén a sivatagi városba a Super Bowl miatt, teljesen megtöltve annak mintegy 156 ezer szállodai szobáját. Az egyébként is drága Las Vegas-i hotelek és szállásadók most még nagyobbat kaszálnak: egy szobát átlagosan 392 dollárért adtak ki.

Ami pedig a meccset illeti, a címvédő Kansas City Chiefs és a San Francisco 49ers csap össze magyar idő szerint éjfél után a 2020-ban átadott Allegiant Stadiumban, amely a Las Vegas Raiders és a Las Vegas Rebels egyetemi csapat otthona.

A Chiefs és a 49ers négy éve már találkozott az NFL nagydöntőjében, és akkor a kansasiak örülhettek, de most új lappal indul mindkét csapat. Érdekesség, hogy 2005 óta nem volt címvédés az NFL-ben, ezt a hosszú "átkot" törheti meg Patrick Mahomes együttese.

A 49ers hívei 1995 óta várnak újabb bajnoki címre, szám szerint a hatodikra, míg a Chiefs a harmadik elsőségére hajt. Mindezt 65 ezer ember nézheti meg a stadionban, akik átagosan mintegy 3,5 millió forintot fizettek egy belépőért. A többségnek - így a magyar sportbarátoknak is - ingyenes a buli, de be kell érni a televízióval.

Az amerikaifutball-bajnokság kultikus, mindent eldöntő összecsapását az ARENA4 tévécsatornán és a NET4+ streamingszolgáltatón láthatják élőben a hazai rajongók, a felvezető műsor vasárnap 22 órakor kezdődik, a helyszínt éjfélkor kapcsolják, fél órával később kezdődik a meccs.

Hirdetés
Hirdetés