Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tűz egy nyíregyházi hulladéklerakóban

katasztrófavédelem | 2024. 05. 01. | 08:50:46
Több száz négyzetméteren ég a szemét.
Tűz egy nyíregyházi hulladéklerakóban
A tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre (Fotó: Illusztráció/Cívishír)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tűz ütött ki egy hulladéklerakóban, Nyíregyházán, a Szállási utcában május 1-jén hajnalban. Mintegy hatszáz négyzetméteren ég a szemét. A Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat mellett a helyi hivatásos tűzoltók vonultak ki a helyszínre. A munkálatokat több munkagép is segíti.

Frissítés: dél környékén továbbra is a lángok megfékezésén dolgoznak a tűzoltók Nyíregyházán, ahol nagy területen, több méteres rétegvastagságban ütött ki tűz egy hulladéklerakóban. A városi és a baktalórántházi hivatásos tűzoltók mellett Hajdúnánásról, Nyírbátorból és Kisvárdáról érkeztek vízszállítók a helyszínre, az egységek a kora reggeli órákra körülhatárolták a tüzet. A terület nagysága miatt a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat csoportirányítást rendelt el. A munkálatokat munkagépek is segítik, amelyek homokkal fedik le az égő területet.

Frissítés: 15 óra 30 perc körül közölte a katasztrófavédelem, hogy folytatódik a tűzzel érintett terület homokkal lefedése, leföldelése. A lángok mintegy ötezer négyzetmétert érintettek. Az egységek jelenleg egy vízsugárral és egy vízágyú sugárral dolgoznak.

Hirdetés
Hirdetés