Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Menet közben gyulladt ki egy autó Nyíregyházán

katasztrofavedelem.hu | 2024. 04. 16. | 08:32:04
Senki sem sérült meg.
Menet közben gyulladt ki egy autó Nyíregyházán
Két gyorssugárral és kéziszerszámokkal oltották a tüzet (Fotó: katasztrofavedelem.hu)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Teljes útzárat képezett egy úttestre dőlt, nyolc méteres akácfa Érpatak és Újfehértó között, a 4912-es út 8-as kilométerszelvényénél április 15-én, hétfőn. Az újfehértói önkormányzati tűzoltók kiérkezése előtt a fa egy részét már eltávolították, így az úttest egyik felén meg tudott indulni a közlekedés. A tűzoltók a kidőlt fa további részeit távolították el motoros láncfűrésszel, kéziszerszámokkal.

Menet közben gyulladt ki egy dízel üzemű személygépkocsi hétfőn hajnalban a nyíregyházi Mogyoró utcában. A helyi hivatásos tűzoltók kiérkezésekor a jármű már teljes terjedelmében égett. Az egység két gyorssugárral, kéziszerszámokkal avatkozott be. Személyi sérülés nem történt.

Két személygépkocsi ütközött össze a nyíregyházi Ferenc körúton. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket, majd a forgalmi akadályt megszüntették, átadták a helyszínt a rendőröknek és a közútkezelő munkatársainak.

Tehergépjármű és személygépkocsi ütközött össze a 491-es úton, Fehérgyarmat térségében. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt.

Platós tehergépjármű és egy személygépkocsi égett a tiszavasvári Mester utca elején, egy ingatlan udvarán. A lángok átterjedtek egy körbálára is. A helyi önkormányzati tűzoltók két gyorssugárral, kéziszerszámokkal oltották el a tüzet. Személyi sérülés nem történt.

Száz négyzetméteren égett tegnap este a száraz fű az újdombrádi Fő útnál. A kisvárdai hivatásos tűzoltók gyorssugárral, kéziszerszámokkal fékezték meg a szabadtéri lángokat.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés