Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyíregyházán ünnepel a Richter Magyar Nemzeti Cirkusz

Szabolcsihír | 2024. 04. 11. | 08:09:04
Lovak, papagájok, kutyák, halálkerék, artisták és bohócok is szerepet kapnak a jubileumi előadáson.
Nyíregyházán ünnepel a Richter Magyar Nemzeti Cirkusz
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Már rengeteg jegy elkelt, ezért nyugodtan kijelenthető, hogy telt ház előtt tartja meg 30 éves premier előadását az idősebb és ifjabb Richter József nevével fémjelzett Magyar Nemzeti Cirkusz Nyíregyházán április 11-én 18 órától a Bujtosi parkkal szemben lévő területen. A közel 1500 néző a fűtött sátor kényelmes székeiből a világ cirkuszvilágának legelejét képviselő produkciókat láthatja. Érkeztek művészek mások mellett Olaszországból, Kubából, Kolumbiából, Mongóliából és természetesen Magyarországról is. A cirkuszvilág krémjét jelentő produkciókat Richterék úgy válogatták össze, hogy azok egyenként és összhatásukban is lenyűgöző élményt nyújtsanak fiatalnak és idősnek egyaránt. 

A nemzeti cirkuszunk ismét élő zenével rukkol elő, lesznek kubai artisták, Kolumbiából érkezett halálkerékjárók, kutyusok és papagájok, és persze tapsolhat a közönség három lovas produkciónak is. Ezek közül az utolsó adja a jubileumi est fináléját, amelyben a Richter család tagjai mellett a Mongóliából érkezettek is szerepet kapnak. 

A Magyar Nemzeti Cirkusz április 14-én, vasárnap 15 órától tartja az utolsó előadását Nyíregyházán. Előtte hétköznap 18 órától, szombaton 15 és 18 órától, vasárnap 11 és 15 órától szerepelnek a nyíregyházi közönség előtt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés