Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Őrizetben az emberöléssel gyanúsított nyíregyházi férfi

mti | 2024. 03. 22. | 17:20:16
Nem tett érdemi vallomást.
Őrizetben az emberöléssel gyanúsított nyíregyházi férfi
Őt gyanúsítják a budapesti gyilkosság elkövetésével (Fotó: rendőrség)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Őrizetbe vette a rendőrség azt a férfit, akit a józsefvárosi Korányi utcában szerdán elkövetett emberöléssel gyanúsítanak - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a police.hu oldalon március 22-én, pénteken.

Azt írták, a nyomozás eddigi adatai szerint a későbbi áldozat és egy ismerőse kedden este, az utcán találkoztak. A beszélgetés során az ismerős elpanaszolta, hogy nincs hol aludnia, ezért a későbbi áldozat felajánlotta neki, hogy töltse nála az éjszakát. Az ismerős ekkor hozott szóba egy harmadik embert, akiről azt mondta, szintén nincs hol aludnia, így a tulajdonos megengedte, hogy ő is a lakásban aludjon.

Reggelre azonban a gyanú szerint ez a férfi megölte ideiglenes szállásadóját. A rendőrséget a halálesetről az elhunyt ismerőse értesítette.

A tájékoztatás szerint a BRFK Életvédelmi Osztályának nyomozói az emberöléssel gyanúsítható 30 éves férfit néhány óra alatt azonosították és hajtóvadászatot indítottak ellene, majd csütörtökön kora délután a Kőbányai úton fogták el.

A nyomozók a nyíregyházi születésű férfit emberölés megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A gyanúsított érdemi vallomást nem tett, a gyanúsítás ellen panasszal élt. Kihallgatását követően a rendőrök őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását - áll a rendőrségi közleményben.

Emberölés Budapesten: elfogták a nyíregyházi B. Ferencet
Elszámoltatása jelenleg is tart.
Gyilkosság miatt köröznek egy nyíregyházit
B. Ferenc a gyanúsított.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés