Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Varga Judit: „Magyar Péter tényleg megtette. Ezzel zsarol több mint egy éve”

| 2024. 03. 26. | 09:50:28
Azonnal reagált a volt igazságügyi miniszter.
Varga Judit: „Magyar Péter tényleg megtette. Ezzel zsarol több mint egy éve”
Varga Judit (Fotó: Facebook/Varga Judit)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Azonnal reagált a volt igazságügyi miniszter arra, hogy volt házastársa nyilvánosságra hozott egy felvételt, amely megörökít egy részletet abból, hogy 2023 januárjában a Schadl-Völner-ügyről beszélgetnek az otthonukban 

„Magyar Péter az egykori házastársáról, rólam, titkos hangfelvételt készített a közös otthonunkban és azt politikai céljai elérése érdekében most felhasználta. Egy ilyen ember nem méltó semmiféle bizalomra.
Az az ember volt képes erre, akit 3 fiúgyermekkel ajándékoztam meg. Az az ember tette ezt velem, akinek szeretettel és reménykedéssel adtam számtalan esélyt az újrakezdésre a kapcsolati erőszak szörnyű évei során. Senkinek nem kívánom ezt az érzést.
Nézem ezt a kegyetlen arcot, hallgatom ezt a kimért hangot a tegnap esti interjuban és kiráz a hideg. Hazudik és manipulál. Gyomorforgató. Minden újra eszembe jut, amin az elmúlt 16 év során végig kellett mennem”

- írta a volt igazságügyi miniszter, majd rátér arra, hogy a volt férje korábban is terrorizálta, verbális és fizikai erőszakot is el kellett viselnie.

A Facebookon olvasható a bejegyzés:

Magyar Péter nyilvánosságra hozta a volt feleségével lezajlott beszélgetés felvételét
Állítólag titokban rögzítette.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés